Sponsoring

Het bericht van twee kwart-marathon lopers op facebook:

 

Sponsoren gezocht!!!!

 

Hallo allemaal,

 

Op 12 april 2015 gaan Frank de Leede en ik, Sylvia Deiana (Spruit), samen de ¼ Marathon lopen van Rotterdam.  Al snel kwam ook het idee bij ons op om onszelf te verbinden aan een goed doel zodat ons hardgeloop ook nog iets voor een ander kon betekenen. Grote dierenvrienden als we zijn moest het  goede doel  te maken hebben met dieren!

 

De keuze was door ons snel gemaakt om te gaan hardlopen voor Katwalk. Katwalk bestaat uit twee vrouwen die onbaatzuchtig  kittens en katten opvangen in hun eigen woning.  Voor het asiel vangen zij een aantal keren per jaar een nestje kittens op die zijn gevonden, afgestaan, extra zorg nodig hebben of welke andere reden dan ook.  Die zorg houd soms in dat zij om de twee uur, dus ook ’s nachts, de wekker zetten om de kittens met de fles te voeren. Tevens  vangen zij af en toe volwassen katten op die socialisatie ‘problemen’ hebben.

 

Zij krijgen hier geen vergoeding voor en betalen zelf de kosten voor het voer, kattengrind en af en toe ook de extra dierenartskosten zodat het asiel niet extra belast wordt met deze kosten. Alles uit liefde en zorgzaamheid voor het dier.  Zelf willen ze liever niet in de schijnwerpers staan voor dat wat zij doen. Juist die onbaatzuchtigheid heeft ons doen besluiten om Katwalk een extra steuntje te geven door een sponsorverzoek te doen aan jullie.  

 

Wij onderschrijven dan ook het citaat op de site van Katwalk;

 

“Met het redden van een dier verander je niet de hele wereld, maar je verandert wel de hele wereld van dat ene dier”

 

Frank en ik willen vragen of jullie ons willen sponsoren zodat wij Katwalk kunnen ondersteunen om de wereld van dat ene dier te veranderen.  Wij wilden jullie vragen om als wij beiden de ¼ marathon uit lopen ,  een pak droogvoer of kattengrind te kopen en via ons te doneren aan Katwalk. Droogvoer bij voorkeur van het merk Royal Canin (kitten,fit of regular), maar droogvoer van Whiskas of Felix mag natuurlijk ook. Omdat Katwalk geen stichting is kunnen zij geen direct geld ontvangen. Natuurlijk kan je vriendschappelijk geld aan Frank of mij overmaken zodat wij het voer kopen en doneren aan Katwalk.  Mensen die ons kennen weten dat dit vertrouwd is omdat geld niet een belangrijk item is voor ons beide. We zullen regelmatig via Facebook laten weten hoeveel sponsoren we hebben en wat zij willen doneren aan Katwalk. Via Facebook of persoonlijke berichtjes kan je ons laten weten dat je sponsor wil zijn! Enne natuurlijk mag dit bericht met liefde gedeeld worden!!!!!

 

Groeten Frank en Sylvia