Nero, Floris & Rover

Dinsdag, 27 augustus 2013

Nero en Floris lijken hun broertje Rover niet te missen. Ze zijn samen en dat is belangrijk. Het zijn heerlijke pluizebolletjes die je niet uit het oog verliezen. Overal lopen ze je achterna. Zeker als je richting keuken loopt wordt het interessant .

Donderdag komen de baasjes weer kijken naar de vorderingen. Maar ze doen het reuze goed. Diarree is onder controle, ze hebben hun chipje, enting en ontworming gehad. Nog even en dan gaan ook zij naar hun nieuwe thuis.

Dinsdag, 27 augustus 2013

Vanaf zondag zijn Nero en Floris samen met Kaspertje in huize De Katwalk.
Rover is verhuisd naar z'n twee vriendinnen Luna en Stella. Hij lijkt alles leuk en spannend te vinden. De dames Luna en Stella zijn er nog niet helemaal uit wat het gaat worden.
Rover heeft natuurlijk het stoeltje met het allerzachtste dekentje toegeeigend....Stella heeft het nakijken. Daar win je geen vrienden mee Rovertje 🙃.
Als ze het eerdaags toch eens worden met z'n drieen dan mag hij bij hen blijven wonen. Het zou fijn zijn want de baasjes zijn volgens mij al helemaal verkocht 🤩.

Zaterdag, 18 augustus 2013

Nero of Floris, wie het weet mag het zeggen, zit hier gezellig op schoot. Ze zijn al goed gewend en spelen onbevangen en lopen van beneden naar boven en weer terug. Ook oppakken en kroelen vinden ze niet meer eng. Floris moet nog wel iets overwinnen maar ook dat gaat steeds beter.

Afgelopen week zijn ze naar de dierenarts in het asiel geweest voor hun tweede enting en dat ging heel goed.
De ontlasting is nog niet zo vast en de dierenarts wilde eigenlijk nog wel een monstertje hebben om te onderzoeken. Rover die in het mandje zat te wachten liet het zich geen twee keer zeggen en produceerde vrijwel direct een mooi buisje vol .
Uitslag inmiddels binnen en het was helemaal goed.

Donderdag, 8 augustus 2013

Rover zit bij ons met zijn broertjes Nero en Floris. Zij zijn al gereserveerd🙂
Voor Rover zoeken we nog een goed thuis.

Toen hij net bij ons was kwam hij niet helemaal tot zijn recht, hij moest eerst even "de kat uit de boom kijken"😎
Nu snapt hij waar hij terecht is gekomen en dat het niet allemaal zo eng is.
Rover komt graag bij ons in de buurt liggen en loopt de hele dag van boven naar beneden achter ons aan , want ja je zou eens iets missen.............🤩
Hij is ongeveer 9 weken en krijgt volgende week zijn 2e enting.

Ook voor hem geldt dat hij hier mag blijven als zijn nieuwe baasje al een vakantie heeft gepland.😉

Woensdag, 31 juli 2013

De drie ukkies komen graag naar beneden. Floris is wat terughoudend maar komt ook als hij ziet dat zijn broertjes daar al zijn.

Rover is een ondeugend mannetje. Hij zit graag midden in de plant als was het een oerwoud. Verder praat en spint hij ook. Een grappig ventje 🙂.

Op de foto Nero met z'n prachtige haardos.
Even op de foto klikken voor een vergroting.

Dinsdag, 30 juli 2013

Vandaag de kittens gewogen en dat viel nog niet helemaal mee. Floris is het lichtst en weegt 730 gram. Voor een geschatte leeftijd van 9 weken is dat weinig. Nero weegt 870 gram en het zwart witte katertje Rover is het zwaarst met ruim 9 ons.
Ze eten gelukkig wel erg goed. Aan de diarree moet nog wat gedaan worden. Dit alles even voor de statistieken .

De smurfjes spelen lekker en vanmorgen lag Rovertje heerlijk te spinnen toen ik hem aaide. Dat belooft heel wat.

Op de foto Nero (kan ook Floris zijn..). Ze zijn werkelijk niet uit elkaar te houden. Alleen de grootte verschilt enigszins.
Wellicht dat Nero later een wat weelderiger haardoos krijgt.

Overigens zijn de beide langharigen al gereserveerd !

Zaterdag, 27 juli 2013

Vanmorgen uit het asiel een drietal kittens meegenomen voor verdere socialisatie. De moeder van het stel was al gesteriliseerd en wordt teruggeplaatst. Deze kittens konden dus wel al bij de moeder vandaan maar hebben gelukkig nog wel de leeftijd om nog wat sociale vaardigheden aan te leren. Laten wennen aan andere dieren, wennen aan mensen, huiselijke geluiden enz. Ook hoeven ze bij ons niet in een bench maar hebben een eigen kamertje en mogen van lieverlee ook naar beneden als ze dat kunnen.

We hebben het stel omgedoopt tot Nero, Floris en Rover. Stoere namen voor twee langharige zwarte katertjes en Rover het zwart witte kortharige katertje.