2021 Herbie

Maandag 11 november

Herbie heeft hier ook kennisgemaakt met Woezel. Een rood, druk katertje. In het begin dachten we dat Woezel echt te druk voor haar was want Herbie was toch lange tijd nog niet helemaal fit. Zij bleken echter een leuke klik met elkaar te hebben en zijn samen geplaatst. In Hendrik Ido Ambacht. 
Herbie is helemaal opgeknapt en zij hebben het heel erg leuk met elkaar 😀

Ilse heeft hen nog een paar keer gezien bij wat nazorg 😉 wat natuurlijk helemaal leuk was 

Zondag, 8 augustus 2021

Herbie is bij ons gekomen omdat zij niet lekker was, te mager was, niet wilde eten.
Het leek een beetje op de verschijnselen die Emiel ook had maar Herbie was al 13 weken oud (!) en woog inmiddels nog geen 700 gram. Zorgelijk. 

Zij zat met een maatje van haar in het asiel en het was tot kort daarvoor heel goed gegaan met haar. Maar dat is het probleem met kittens, als het niet goed gaat dan kan het binnen korte tijd heel erg verslechteren.

Echter bij ons gekomen leek zij wel zelf te eten. Elke dag wegen. Zij wilde ook met de andere kittens bij Elinka drinken, wat ook mocht van Elinka. Na een paar dagen bleek de groei toch achter te blijven en Ilse is toen meerdere keren per dag kleine beetjes eten toe gaan dienen. Samen met de antibiotica die inmiddels was voorgeschreven lijkt dit goed te werken. Zij groeit weer en voelt alweer iets voller aan. 

Gelukkig is zij al die tijd wel vrolijk en speels geweest.
Haar favoriete plekje is op de ontvanger van de tv die kennelijk lekker warm is en waarop zij net past 🙃

Herbie en Chelsea lijken sprekend op elkaar alleen de witte vlek op de rug van Herbie is wat groter dan de vlek van Chelsea 🤩