2020 Drie Rood Witte Kittens uit Doosje

Zondag, 13 september 2020

Afgelopen week erg druk geweest.
Onder andere deze drie lieverdjes bij hun nieuwe baasjes geplaatst.

Woensdag werd eerst Mees naar Strijen gebracht. Mees heeft onderweg geprotesteerd maar eenmaal bij z'n nieuwe huisje heeft hij enthousiast de boel verkend  Twee lieve baasjes, een poezenvriend en een hond. Mees vond ze allemaal leuk 🙃


Donderdag een herhaling met Maud die in Zoetermeer is gaan wonen bij poezenvriend Puck. Wat is het toch wonderlijk hoe snel de poesjes aan elkaar wennen.

En vrijdagochtend was het de beurt aan Muis die in Rotterdam bij Ambyx is gaan wonen. Voor beide poezenbeestjes even wennen maar we krijgen ook hierover weer mooie berichten.(Op de foto gekke Muis die op de bench van Cooper ligt te dollen ) 

Donderdag, 27 augustus 2020

Wat een lieve rode rakkertjes zijn het. Ze praten, ze spinnen, ze spelen en ze verzorgen elkaar (en Djuly )

De jongens (Mees en Muis) zijn al gereserveerd. Maud nog niet. Zij is wat kleiner dan de mannen maar verder net zo schattig en aandoenlijk 😘

Vrijdag, 8 augustus 2020

Na bijna 2 weken bleek ook moederpoes een onderkomen te hebben gezocht daar in de buurt. Zij was dus samen met de kittens gedumpt maar niet tegelijk aangetroffen.


Toen duidelijk werd dat deze poes bij de rood/witte kittens hoorde hebben wij nog een poging gedaan om hen te herenigen maar de tussenliggende tijd was daar te lang voor. Er was geen herkenning en moederpoes wilde niets van de kleintjes weten. De kleintjes waren hier inmiddels als zo gewend om zelf te eten en te drinken dat zij moederpoes ook eigenlijk niet meer daarvoor nodig hadden.


Moederpoes is na deze poging weer terug gegaan naar het huis waarheen zij van de vindplek is heengelopen.

Vrijdag, 7 augustus 2020

Op 20 juli gingen mensen van de dierenambulance op een melding af van poesjes die in de bosjes gevonden waren. Ook handhaving en politie waren ter plekke om de drie rood/witte rakkertjes in veiligheid te brengen.

Wat een geluk dat zij zulke enorme stembanden hebben meegekregen  want daardoor werden zij al snel opgemerkt door voorbijgangers.