2019 Sterre en Star

Maandag, 30 september 2019

Goed nieuws !   Sterre gaat verhuizen. Zij gaat samen met haar lieve surrogaat-moeder Bregje naar Hoogvliet verhuizen. Een hele goeie match en dat ze samen mogen blijven is voor Sterre heel leuk maar zeker voor Bregje heel fijn.

Woensdag krijgt zij haar tweede enting en het weekend is de verhuizing 🙃

Lieve Sterre, we gaan je missen maar de toekomst ziet er goed voor je uit!.

Maandag, 26 augustus 2019

Star en Sterre kunnen het prima vinden met de andere kittens en spelen heerlijk met elkaar.


Voor Star is in het weekend iemand komen kijken want zij was zoveel gegroeid en opgeknapt dat zij geplaatst kan worden. Het was een hele leuke klik en zij mag dan ook gaan verhuizen

We zullen haar zeker gaan missen want Star loopt je altijd tegemoet en blijft dan gezellig socialisen 😘


Sterre is ook een schatje maar heeft serieuze problemen met een oogje. Uiteraard wordt deze intensief behandeld maar waarschijnlijk zal ze hier nooit meer iets mee kunnen zien. Gelukkig zit in het andere oogje wel licht en kan ze lekker meespelen met de andere kittens en kroelen met mama Bregje wat ze heel graag doet 😘


Voor haar zijn we nog even niet op zoek naar een baasje omdat zij nog steeds behandeld wordt.

Zondag, 11 augustus 2019

Uit de vangakties Numansdorp zijn veel katten en kittens in het asiel terechtgekomen die problemen hebben met de oogjes. Uit een nestje kittens van ca, 9 weken oud was Sterre een kitten waar het oogje intensief behandeld moet worden. Ook Star (in mindere mate) moet verzorgd worden. Wij hebben die zorg van het asiel overgenomen voor deze twee.

Gisteren opgehaald en eerst in een bench bij moeder Bregje en de overgebleven kittens gezet. Dat ging eigenlijk meteen heel goed. De kleine rooie rakkertjes van Bregje vonden het reuze interessant en ook Bregje was heel toeschietelijk. 
Star en Sterre komen ook uit een grote groep katten dus ook zij vonden het contact prima. Na een dagje hebben we het geprobeerd. Benchje open en kijken hoe het ging. Prima!
Ze spelen nu heerlijk met elkaar en we kunnen de nieuwkomers goed benaderen dus de zorg kan prima toegediend worden.