Boris

Maandag, 19 oktober 2015

Boris is vanmorgen naar z'n nieuwe thuis gebracht. Er werd al op hem gewacht met lekkers, een mooie krabpaal en lekkere dekentjes waar hij in de vensterbank lekker op kan chillen. Dat ziet er veelbelovend voor je uit lieve Boris

We gaan je missen. Je hebt ons erg verrast met je vrolijke, leuke en lieve trekjes.

Heel veel liefs van je opvang-vrouwtjes en maak er wat van in je nieuwe thuis met je nieuwe vrouwtje!! 🤩

Zondag, 11 oktober 2015

Boris gaat over een week verhuizen naar z'n nieuwe baasje. Spannend ! Voor Boris, voor het nieuwe baasje maar ook voor Ilse...want Boris en Ilse zijn dikke vrienden geworden  

Boris heeft kenmerkende dingen. Zo is er deze week over hem gezegd:
"Aan Boris heb je echt een trouwe vriend". En dat klopt. Boris is er gewoon en is blij als jij er bent.
En een andere uitspraak was: "Boris is een echte traditie-man". En dat klopt ook helemaal. Doorbreek geen gewoontes want dan herinnert Boris je er wel aan wat je vergeet 🙃. 's Morgens als de wekker is gegaan springt hij op bed. Sta je op dan loopt hij blij met je mee.
In z'n nieuwe huisje zal hij vast even moeten wennen aan andere rituelen maar ongetwijfeld weet hij die ook weer heel snel.

Nog een weekje genieten van deze grote, lieve vent.

Zondag, 4 oktober 2015

Kijk Boris eens blij zijn !!!
Niet voor niets. Hij heeft post ontvangen vandaag....van z'n nieuwe baasje 🙃 
Of hij bij haar wil komen wonen... Nou wat denk je? Natuurlijk wil Boris dat.

Het nieuwe baasje is al twee keer wezen kijken en Boris vindt haar stiekem echt leuk. Hij heeft zich de eerste keer al lekker laten aaien en hij ziet het dus helemaal zitten !
Boris kan daar lekker chillen zonder op z'n hoede te hoeven zijn voor soortgenoten. Het lijkt een hele goeie match te zijn.

Lieve Boris; gefeliciteerd met dit fantastische dierendag kado 😀


Zondag, 4 oktober 2014

Boris is een vrolijke vent hoor. 's Morgens heeft hij een beetje z'n gekke momentjes. Is dan helemaal dolletjes  Loopt dan ineens druk met een knijper te spelen of springt ineens met z'n volle gewicht op bed om te spelen. Helemaal leuk vindt hij dat 🙃


Woensdag, 30 september 2015

Boris is helemaal gewend hoor 🙂. Inmiddels is Manoe naar de huiskamer verhuisd en heeft Boris de bovenverdieping (op de kraam/katten kamer na) tot zijn beschikking.

Hij weet precies de rituelen van het huishouden; 's avonds eerst Boris een poosje op bed en daarna Pepper. Dan gaat Boris naar de computerkamer.
Vorige week waren we een keertje erg laat en dachten we het Boris-momentje over te slaan....niet dus....Boris ging lekker voor de deur staan keuvelen en had pas rust toen hij toch even binnen was geweest .

Verder vind hij kroelen helemaal leuk. Je moet wel opletten wanneer je moet stoppen want anders laat Boris dat op zijn manier weten als het genoeg is 🙃 maar het is een lieverdje hoor.

Zaterdag, 15 augustus 2015

Boris is een week geleden hier geplaatst vanuit het asiel.

Zijn hele geschiedenis is te lezen op de facebooksite van dierenasiel 'De Dierenstee' of bij ons op te vragen.

Feit is dat hij niet gelukkig was en ook niet/moeilijk eet.


De kattenkamer was net leeg gekomen omdat de laatste kittens waren geplaatst bij hun nieuwe baasjes. Dus dat werd het nieuwe onderkomen voor Boris. Eerst maar laten acclimatiseren en een van de heerlijke lekkernijen voorgeschoteld die het asiel voor hem had meegegeven. Dat ging al helemaal niet verkeerd. Uiteraard werd eerst alleen het sap van de tonijn genuttigd maar dat zien we bij meer poezen 🙃.

Inmiddels eet hij wel wat beter en ligt hij niet meer veel in de grotjes. De deur naar de overloop en de andere kamers staan nu ook vaak open en hij kan dus lekker over de bovenverdieping hobbelen. Daar komt hij Manoe natuurlijk tegen maar kennelijk hebben ze onderling afspraken gemaakt en verloopt het allemaal prima.

Boris komt ook op bed kijken maar dat vinden we een beetje eng  want hij is soms wat ongecontroleerd. Hij wil ook wel geaaid worden en dat gaat dan allemaal wat wild. Wij willen dus met beleid aaien (ja ja, met beleid...) maar dan laat hij zich gewoon tegen je aan vallen. Op zich wel grappig maar we proberen het toch wat te doseren.

Het gaat dus eigenlijk best goed met Boris en het asiel probeert ook wel een geschikt baasje voor hem te selecteren. Wij verwachten dat Boris vrij snel naar een eigen baasje zou moeten kunnen.