"2018 Nestje "B

Donderdag, 9 augustus 2018

Het is alweer twee weken geleden dat wij Boyke en Bas geplaatst hebben. Wat een enorme lieverds toch alle drie!.
Boyke en Bas hebben wij in Rotterdam gebracht. Hier hebben zij een eigen kamertje gekregen waar zij ´s nachts kunnen slapen. Overdag mogen ze lekker bij de baasjes zijn.
Ilse heeft hen gisteren nog gezien in het asiel in Numansdorp toen zij voor de tweede enting kwamen. Wat een droppies. Heerlijk kroelen. Geen wonder dat de baasjes blij zijn met hen.
Heel veel geluk in Rotterdam Boyke en Bas !

En Buffy mocht nog een weekje langer bij ons blijven omdat Poes, haar nieuwe vriendje, eerst nog een gebitsbehandeling zou krijgen. 
Wij hebben enorm genoten van het extra weekje want Buffy is toch echt een superlief poesje hoor! En nu zij alleen was moesten wij haar natuurlijk extra aandacht geven en verwennen 🙃
Maar ook Buffy is inmiddels geplaatst. Zij woont lekker dichtbij in Oud-Beijerland. Misschien komen we je nog wel eens opzoeken Buffy    
Liefs en ook veel geluk voor jou Buffy!

Zondag, 22 juli 2018

Op vrijdagavond rond 23 uur werden we gebeld met de vraag of we 4 kittens konden opvangen.

Ja breng maar....4 hele kleine smurfjes😘 Ze hebben de eerste dagen flesjes melk gekregen. We schatten ze op 4 weken, maar dat was meer op het gewicht.

Omdat we zelf een lang weekend naar Italie gingen heeft Marianne opgepast.🤩

Daar heeft ze heeeeeel veel werk aangehad...op dat moment waren ze net niet zindelijk, wel deden ze pogingen om op de kattenbak te gaan maar ze hadden veel ongelukjes.

De week erna werd Billy ziek en hij ging hard achteruit en binnen een paar uurtjes was hij overleden.😥

Gelukkig doen de andere 3 het erg goed. Buffy, Bas en Boyke zijn al gereserveerd en verhuizen binnenkort naar hun nieuwe baasje.😉
Buffy!!!🙂

Buffy, Billy, Boyke en Bas