2021 Camilla met Casper en Chelsea

Zondag, 8 augustus 2021

Casper en Chelsea zijn helemaal geintegreerd bij het nestje van Elinka sinds hun moeder Camilla weer terug is naar haar oorspronkelijke locatie. Wel is zij eerst gesteriliseerd en hersteld in het asiel maar gelukkig eind goed, al goed.

Casper en Chelsea zijn heerlijke kroelkippies. Zij hebben inmiddels al twee maal bezoek gekregen van hun nieuwe baasje 😀 Jaja, Casper en Chelsea zijn al gereserveerd. Zij verhuizen naar een adres waar al eerder een kitten van de Katwalk heen is verhuisd en dat is echt een superleuke omgeving en een heel lief baasje. Zij gaan in een oude gymzaal wonen die omgebouwd is tot werk- en woonruimte. Prachtig dat zij samen mogen komen.

Donderdag, 24 juni 2021

17 mei is Camilla in de opvang gekomen met Cowboy en Casper. Cowboy bleek echter een meisje te zijn dus dat is gewijzigd in Chelsea😀 De kleintjes zijn op 16 mei geboren en dus nog superklein toen ze hier kwamen.
Het verhaal gaat dat Camilla haar kittens in een eendenkooi heeft gebaard 🤔 en op dat moment liep zij al ca. 3 jaar daar op de boerderij zonder menselijk contact. Dat was duidelijk te merken want zij was echt niet benaderbaar 😥 Heel jammer want dat zou voor haar en voor ons veel prettiger zijn geweest. Nu is Ilse flink door haar opengehaald met antibiotica kuurtje tot gevolg 🤒 

Ondanks de capriolen van Camilla hebben we de twee kleintjes toch dagelijks kunnen wegen en checken. 
Na vier weken is het besluit genomen om Camilla van haar kinderen te scheiden. Heel jammer maar helaas het beste besluit. Zij wordt zelf gesteriliseerd en kan dan weer terug naar haar vertrouwde locatie.

Casper en Chelsea hebben weinig van de nukken van moeders meegekregen en de socialisatie verloopt dus prima.
Wij hebben inmiddels nestje Elinka met 4 kittens gekregen en daar kunnen Casper en Chelsea het heel goed mee vinden en de melk van Elinka smaakt kennelijk ook prima 🙂