2016 Tapia

Donderdag, 10 november 2016

Tanya en Tapia hebben afgelopen zaterdag bezoek gehad van hun aanstaande baasje ! Een leuk bezoekje waarbij Tanya en Tapia zich lekker lieten verwennen door de snoepjes die ze kregen.
Zeker Tapia heeft dat nog wel een beetje nodig om over een drempel te komen.

Zij krijgen in hun nieuwe huisje alle tijd om te wennen en mogen gewoon zichzelf zijn, ook als dat betekent dat Tapia nog wat voorzichtig in de contacten met de mensen is.
Verder is Tapia een superleuk, vrolijk poesje die heerlijk kan spelen met haar moeder en de andere poesjes die hier nu in huis zijn.

Zij houdt erg van water en is ook altijd in de badkamer te vinden bij een nog nadruppelende douchekraan  
Sprint het liefst nog net even voor je voeten langs om snel nog ergens te komen 🙃Kortom een actief, ondeugend jong poezebeestje


Volgende week wordt zij 'geholpen'. Dan heeft zij nog een weekje de tijd om bij ons weer wat aan te sterken. De hechtingen zullen er vanzelf uit gaan.
En dan mag ze samen met Tanya naar haar nieuwe baasjes in Strijen 😀

Vrijdag, 21 oktober 2016

Tapia is een kitten van 4 maanden oud. Een schat van een poesje.
Zij is bij ons gekomen om nog wat verder te socialiseren.

In eerste instantie was zij bij de acht scheldekatjes beneden gezet maar na een paar dagen is zij naar boven verhuisd waar ook Tanya zat.
Zij vonden het prima, niets bijzonders. Maar na een paar dagen was er een heel bijzonder moment toen beiden, vrijwel tegelijk een soort van herkenning leken te krijgen. Zij draaiden om elkaar heen, staartjes in de lucht en soms over elkaar heen en maar kopjes geven.
Pas toen we het met elkaar erover hadden viel bij ons ook het kwartje.... zowel moederpoes Tanya kwam bij een collega opvangadres vandaan als haar dochter Tapia!!!
Vanaf dat moment zijn het Jut en Jul, 'Zwaan kleef aan' of hoe je het maar wilt noemen. Dikke mik! Nog nooit hebben wij zo'n setje gehad. En dan te bedenken dat beiden hier kwamen omdat ze moesten socialiseren  Naar elkaar zijn ze zo sociaal dat wij nog wat van hen kunnen leren  
Het duurt nu al weken en ik denk dat deze band blijvend is tussen die twee. Prachtig om te zien!

Dinsdag, 11 oktober 2016

Geen idee wie haar naam verzonnen heeft maar het is erg wennen voor ons... Tapia 🙃

Tapia is een kitten van circa 4 maanden. Haar twee broertjes/zusjes zijn naar het asiel gegaan om geplaatst te kunnen worden. Tapia moest nog wat meekrijgen van de huiselijke regels maar ze blijkt een vlugge leerling. Het gaat heel goed met haar. De omgang met de andere poesjes gaat ook uitstekend.

Naar haar toelopen en aaien is nog geen groot success maar zij is zeker een vriendelijk poesje die graag aandacht wil.

Ze praat regelmatig met ons en in combinatie met haar guitige snoet wordt dat altijd een vrolijk gesprekje 😀