2021 Woezel

2021

Helaas was de plaatsing geen succes maar niet getreurd Woezel had al vriendschap met Herbie gesloten en zij bleken een leuk setje om samen te plaatsen. De mensen die interesse voor hen toonden waren ook meteen om. Zo'n doerakje als Woezel en een schattig lief dametje als Herbie die het samen leuk hebben is natuurlijk een droom-duo.
Zij zijn dan ook in Hendrik Ido Ambacht gaan wonen bij deze baasjes en Herbie is goed aangesterkt en Woezel heeft zich prima gedragen zoals van een grote poes verwacht mag worden 

Veel geluk lieve Woezel. We hebben enorm van je genoten en hopen dat je nu in je forever home mooie tijden met z'n allen mag beleven.

Zondag, 8 augustus 2021

Kleine Woezel snapte het nog niet zo goed. Waar moet je nou je behoefte doen in een woonhuis? 

Woezel zat met z'n broertje op een kamertje in een boerderij en was niet anders gewend dan het gewoon te doen waar z'n broertje dan maar iets had gedaan. Er was geen andere optie.
Zijn nieuwe baasje heeft hem daarvandaan meteen in een huiskamer gezet weliswaar met een kattenbak maar ja, wat moet je daarmee? 

Toen Woezel hier bij het nestje van Elinka en de twee kleintjes van Camilla kwam viel het kwartje waarschijnlijk meteen want wij hebben niet bij hoeven sturen, Woezel ging net als de andere kittens netjes op de bak als hij moest plassen of poepen.

Een heerlijk beestje en leuk om erbij te hebben 😘
Liet meteen weten wie de eerste rechten op het eten heeft.... Iets wat de andere kittens nog nooit hadden meegemaakt maar Woezel gromde als er iemand naar zijn portie zachtvoer zat te kijken 🙃

Vandaag is hij weer opgehaald door zijn baasje en we hopen dat Woezel het ook in die situatie weer goed zal doen.
Veel geluk bij je baasje lieve Woezel.