2019 Dimphy Trippel en Ariel

Zaterdag, 3 oktober 2020

Dimphy is nog steeds bij ons in de opvang. We zijn zelf niet heel actief op zoek geweest naar een baasje omdat wij haar suiker goed ingeregeld willen hebben voordat zij wordt geplaatst. Dat lijkt een beetje lastig qua docering insuline maar aan de andere kant lijkt Dimphy zich best goed en comfortabel te voelen.
Het zou dus fijn zijn als zij haar eigen plekje krijgt.

Hier is zij de spil tussen de andere opvangpoesjes die komen en gaan. En Dimphy doet het heel goed maar is ook tevreden als zij alleen met haar baasje(s) is zonder andere poesjes om haar heen.

Denkt u Dimphy een mooi thuis te kunnen geven dan geven wij graag meer informatie over haar en haar dagelijkse prikjes.


Zondag, 6 oktober 2019

Dimphy is zo'n schatje. Twee weken terug is zij een dag bij de dierenarts geweest om een curve van haar suikerspiegel te maken. Ze heeft het over zich heen laten komen maar ze is natuurlijk veel liever in haar eigen omgeving.

Vandaag maken we weer een curve maar dan lekker thuis Dimphy  
Eerst om de twee uur prikken en dan om het uur. Morgen even overleggen met de dierenarts hoe we Dimphy verder gaan inregelen met de insuline prikjes. 

Het is allemaal niet zo moeilijk maar Dimphy heeft zo wel wat extra aandacht nodig. Dat is ook bij een nieuw baasje straks. Dimphy krijgt twee maal per dag een kleine hoeveelheid insuline maar vindt dat verder geen punt want daar hoort ook eten bij 🙃
Zondag, 11 augustus 2019

Trippel en Ariel zijn samen verhuisd. Al een hele tijd terug.
Ze hebben het heel goed getroffen. Met elkaar en met de nieuwe baasjes. Het gaat heel goed met ze.

Dimphy is nog steeds bij ons in de opvang. Zij heeft suiker en moet twee maal per dag worden geprikt. Heel klein prikje in haar nekvelletje maar toch best wel een dingetje omdat je geen enkele keer kan overslaan. Gelukkig laat ze het goed toe want er komt uiteraard altijd een lekker hapje bij kijken  en daar is Dimphy wel voor te porren.

Dimphy heeft eerst een tijd lang achter de kast gewoond maar is inmiddels helemaal bijgetrokken en een gezellige aanwinst voor de Katwalk. Dat wil zeggen voor de mensen. Poezen moet ze heel erg aan wennen en dan moeten ze ook niet te veeleisend zijn. Aan Dimphies lijf geen polonaise 🤩


Trippeltje 

Dimphy 😘

Zaterdag, 16 maart 2019

1 pagina voor twee verschillende 'nestjes'.

Dimphy en Trippel zijn uit een huis gehaald waar zij voornamelijk op de zolder verbleven. Beneden was het hectisch met een groot aantal honden.

Beiden zijn door de dierenarts nagekeken. Trippel kwam mooi door de testjes. Zij is nog maar anderhalf jaar.
Dimphy was er minder goed aan toe. Zij heeft suikerziekte. Na een onderzoeks- en observatie periode zijn we nu begonnen om haar twee keer per dag te prikken. Ik weet niet of het mogelijk is maar het lijkt wel alsof we al aan haar kunnen merken dat zij zich beter voelt 🙂
Dimphy is 11 jaar en een prachtig roodbruin poesje met een lief, zachtaardig karaktertje.

Uit een hele andere setting komt Ariel 😘  Ariel zat met haar broertje van ook 8 maanden in een gezin met kleine kinderen. Dat merkt je aan een poesje. Je kunt Ariel heerlijk oppakken en knuffelen. Een schatje. 
Om weer andere redenen is zij gescheiden van haar broertje. Jammer maar het komt met Ariel helemaal goed want deze week zijn er mensen geweest om naar het koppeltje Ariel met Trippel te kijken. Dit is ook echt een setje geworden in de tijd dat zij hier zitten en zij mogen nu samen naar deze mensen verhuizen 😀
Daar zijn we superblij mee want Trippel en Ariel zijn beiden erg speels en kroelerig. Kunnen leuk met elkaar spelen en het is dan ook heel fijn dat ze bij een jong gezin terecht komen. Super!