Willem

Zondag, 18 oktober 2015

Willem, Willem, wat ben je toch een ondeugende poes 😉
Hij daagt alle poesjes uit (behalve Manoe 🙃 ) maar wordt door Luca en Jessy netjes gecorrigeerd. Of hij ervan leert.... ??

Vanmorgen was Ilse een appeltaart aan het bakken en stond hij uiteraard meteen weer naast haar om alles te besnuffelen. Hij loopt via de horizontale handgrepen van de lades zo naar boven toe. Ook Ilse deed verwoede pogingen om hem te corrigeren maar Willem is nergens van onder de indruk

Dat wordt nog een lange weg om deze jongeman manieren aan te leren
Maar ondanks dat steelt hij stiekem ieders hart. Doerakkie 😘

1 uur later / nagekomen bericht :
We houden Willem even in de gaten tijdens het koffie drinken want de kittenmelk voor de vijf kleine poesjes staat in de keuken nog wat af te koelen.
...
...."waar is Willem?"
Precies! Melk op en weer nieuwe maken.

Ik bedoel maar.

Zondag, 11 oktober 2015

Willem is deze week duidelijk fitter dan de week ervoor. Hij is levendig en rent lekker de kamer rond.
Z'n vriendje Kwibus is deze week verhuisd maar Willem vermaakt zich ook goed met al het speelgoed wat er ligt en komt veel bij de mensenvrienden kroelen 😘

Een lief ventje is kleine Willem!

Zondag, 4 oktober 2014

Kleine Willem is gisteren ook gereserveerd.
Gisteren heeft hij z'n nieuwe baasjes ontmoet. Een goeie match waar iedereen blij mee is.

Willem zal pas over een paar weekjes verhuizen want hij moet nog wel wat herstellen.
Ilse gaat morgen nog even met hem naar de dierenarts voor controle.

De bench is inmiddels weer opgeruimd want daar hoeft hij niet meer in. Hij ligt nu lekker in het raamkozijn als het zonnetje schijnt of op de schoot van het vrouwtje als die op de bank zit 🙃


Zijn nieuwe baasjes vonden zijn naam echt bij hem passen en hij zal dus 'Willem' blijven heten 🙂.

Woensdag, 30 september 2015

Soms zijn we te bezorgd denk ik want zondagmiddag zijn we met de kleine Willem nog naar Dordrecht geweest om hem te laten bekijken door de dierenarts. Hij had lichte verhoging maar verder niets om ons zorgen over te maken. De dierenarts vond het desondanks wel fijn dat we toch even langs waren geweest. We moeten tenslotte goed zorgen voor onze kleine doerak.
Willem vond het zelf geen probleem; hij lag lekker in z'n mandje te slapen op de achterbank .

Het is zo'n lekker ventje. Heeft nog wel veel rust nodig en vindt het dan ook niet erg om regelmatig in de bench te moeten. Als hij niet in de bench zit proberen wij hem uiteraard wel zo rustig mogelijk te laten zijn en dus niet wild te laten spelen met bijvoorbeeld Kwibus. Dat is best wel lastig want met name Kwibus vindt het geweldig zo'n jong, dartel katje in huis . Maar goed hij kan z'n borst nat maken; over een poosje lopen er wellicht 5 van die druktemakers in huis rond  (zie netjes 'Zussie')

Zondag, 27 september 2015

Een kitten gevonden in Willemstad.
We werden gebeld dat deze kitten inmiddels bij de dierenarts zat en daar een onderzoek had ondergaan omdat het moeilijk ademde. Er bleek een gat in het vlies bij z'n middenrif te zitten waardoor organen van de buikholte naar de borstholte waren verplaatst.
De operatie om dit te herstellen zou door de kliniek in Roosendaal uitgevoerd worden en wij hebben de kitten daarheen gebracht (hij moest ook ineens een naam krijgen bij het inschrijven en werd dus maar naar z'n vindplaats vernoemd  ).

Dinsdag gebracht, woensdag opgehaald en nu probeert hij te herstellen in de bench tot vrijdag. Best een lange periode voor zo'n jonge kitten dus af en toe laten we hem toch maar even los lopen zonder dat hij dan mag springen en gek doen.....maar ja, Willem en niet gek doen....
Het is juist zo'n lekker gek, vrolijk en ondeugende kitten. Hij palmde de dierenarts ook helemaal in met z'n charmes