Dinsdag, 10 april 2018

Het is inmiddels alweer 4 weken geleden dat wij Nina en Noel hebben geplaatst. Een prachtige locatie voor deze twee mooie, lieve poesjes waarvan we verwachten dat we hen een groot plezier hebben gedaan een ruime, vrije omgeving te geven.

Wat een mooie kans voor special deze twee lieverdjes.

Ze zitten nu nog in de schuur om te wennen maar straks met het mooie weer en als ze goed gewend zijn dan mogen ze lekker de boomgaard in 🤩


Heel veel geluk Nina en Noel bij jullie nieuwe baasjes.

Zondag, 14 januari 2018

En nu zijn er nog twee  Twee lieve kittens. Beetje verlegen en ze vinden ons wereldje nog een beetje eng. Dat is ook niet zo raar want de mensenwereld en het huishouden kenden zij nog helemaal niet.

Nina prinses op de erwt, ze wil zelf bepalen wanneer en of ze wordt geaaid. Als ze in de bench moet ontsnapt ze maar zodra het niet hoeft gaat ze er zelf in liggen. 🤣

Noel heeft er meer moeite mee maar dat komt wel goed.🤔

Om hen te trainen doen we soms het deurtje van de bench achter hen dicht wanneer ze op het lekkere eten in de bench zijn afgekomen. Dan kunnen we hen wat beter benaderen en laten wennen dat de mensenhanden helemaal niet zo eng zijn.👐👐

Het zijn beiden prachtige kittens. 

Zondag, 14 januari 2018

Het setje wat we hier onder onze hoede hadden bestond uit broer/zus Noel en Nina en een toevallig net zo oud kitten Lucky.


Lucky had niet voor niets haar naam gekregen. Zij was bij de dierenarts binnengebracht met serieuze klachten. Zij was ernstig vermagerd en zeer verzwakt. De dierenarts heeft haar zelf ook een poos in huis gehad en voor haar gezorgd. Er waren echte zorgen om haar.

Toen zij wat was opgeknapt kwam zij via het asiel bij ons in de opvang. Gelukkig was zij toen haar problemen al te boven. Ook van de groeiachterstand konden wij niet veel merken. Zij bruiste van de energie en zette dan ook de boel lekker op stelten hier. Met Noel en Nina in haar kielzog.

Sinds gisteren is zij geplaatst en is de rust weer een beetje weergekeerd 🙃

Het is nog even wennen bij de nieuwe baasjes maar het komt zeker goed. Heel veel plezier met je lieve broertjes HugoBram en HiddeBink !