2019 Hazel Hope en H

Donderdag, 30 april 2020

Hoe langer je wacht met schrijven hoe meer je te schrijven hebt.
Zeker met dit nestje.

Later kregen zij ook nog gezelschap van het zusje van Robin die ook in Strijen is gevonden. Zelfde omgeving, zelfde uiterlijk als Robin: wollig vachtje en schattig klein.

Zij waren hier gelijktijdig met het S nestje.

Horres is geplaatst bij het baasje van hun moeder. De moederpoes was overleden tijdens of net na hun geboorte. Horres heeft het enorm naar zijn zin en heeft nu een hondenvriendje wat heel erg goed gaat. Op termijn mag hij ook naar buiten.

Hazel en Hope zijn samen geplaatst en daar krijgen we ook enorm leuke foto's van. Een heel leuk setje.

Robin en Umy zijn ook samen geplaatst. 😘
Op de foto Umy/Saartje.
Lieve Saartje, wat was je ontzettend leuk en lief. Lief, klein hartediefje 😘😘😘

Vrijdag, 15 november 2019

De H-poesjes zijn inmiddels al heel groot geworden   Gelukkig niet meer dan de gebruikelijke zorgen. Ze doen het supergoed en zijn super, super lief 😘

Inmiddels hebben zij gezelschap gekregen van de poesjes uit het S-nestje. Hun kleine vriendinnetje Yara is alweer een paar weken terug verhuisd naar Den Haag. 

Verder hebben zij regelmatig bezoek gekregen van buurkinderen, buurvrouwen, vriendinnen, neefjes enz. Zij vinden iedereen leuk en drie keer raden...iedereen vindt de poesjes ook heel leuk. De meesten zijn zelfs stiekem een beetje verliefd op 1 of allemaal 🤩   

Inmiddels hebben de poesjes ook bezoek van hun nieuwe baasjes gekregen.

Horres, het zwarte katertje met witte voetjes die heeeeeel erg kan kroelen en heeeeeele rare sprongen maakt gaat naar het baasje van zijn eigen moeder.

Hazel en Hope, de twee dametjes blijven samen en gaan in Vlaardingen wonen. Hope was de favoriet van een buurjongen die haar regelmatig kwam opzoeken. Hazel is een prachtig poesje met rood cyperse lapjes op haar pootjes. Schattig. Hazel heeft een lichte overbite van haar gebitje. Valt niet zo heel erg op gelukkig.

Ze worden eerst nog geent en pas dan mogen ze verhuizen. Eerst nog even hier lekker genieten van die smurfjes.

Zondag, 6 oktober 2019

Het H-nestje bestaat uit drie kleine kittens van nu 2,5 week oud. Moederpoes is overleden bij de geboorte van een vierde kitten die ook niet gered kon worden.
De overige kittens zijn toen bij het asiel aangeboden.

Het is heel veel werk om zulke kleintjes te voeden en te verzorgen. Dat gaat dag en nacht door en is nauwelijks met werk te combineren. 

Deze drie zijn nu een weekend bij ons en zij vinden het prima. Ze liggen lekker warm tegen je aan te kroelen. Hopelijk met het idee dat je hun mama bent 🙃
Wij genieten erg van hen. Ze drinken ook goed en zijn gezond en vrolijk.