Dee-Jay

Zaterdag, 27 december 2014

Dee-Jay heeft het reuze naar z'n zin. Hij speelt de hele dag met Bente en Franka.

Met Franka gaat hij na oud- en nieuw verhuizen naar z'n nieuwe baasjes. En het is dan ook heel leuk om te zien dat het juist reuze goed klikt met Franka. Zij spelen veel samen. Franka is wel wat groter en sterker. Zij rent de kamer door en springt dan met 1 sprong boven op de krabpaal van 1,5 meter hoog. Dat kan de kleine Dee-Jay natuurlijk nog niet

Dee-Jay heeft de neigingĀ als er te wild gespeeld wordt als een soort 'buut vrij' in het roze mandje te gaan zitten. Hij zit dan rechtop met wijd opengesperde ogen, zo van 'wie doet mij wat, ik zit hier veilig' 🙃

Het blijft een aandoenlijk, lief mannetje met z'n bolle koppie.

Vrijdag, 12 december 2014

Woensdag is Bente ook uit het asiel overgekomen. Zij was nog als enige overgebleven uit het nestje van Dee-Jay en gelukkig koos men ervoor haar niet alleen in de bench te laten zitten.

Het klikt goed met haar broertje (..) en gisteren sprong Dee-Jay bij haar in het mandje en zaten ze beiden rechtop te slapen (!).

Toen we een foto wilden maken deden ze de oogjes open maar het was echt een heel raar gezicht dat ze zittend sliepen 🙃.

Dee-Jay is toch wat camera schuw want ook z'n geklets laat hij niet vastleggen

Maandag, 8 december 2014

Zaterdag hebben wij bezoek gehad van mensen die interesse in Franka hadden. Zij hadden al eerder aangegeven voor Franka te willen gaan enĀ als het nodig was voor haar ook nog een maatje erbij te zoeken.

Dat is inmiddels gebeurd en rode Dee-Jay is de gelukkige

Het is me een ding hoor . Loopt de hele dag te praten, met z'n bekkie wijd open. Ilse vindt het fantastisch en wil het elke keer op de film zetten of door de telefoon laten horen. Maar alsof hij het erom doet.....dat zijn dan net de momenten dat hij stil is 🙃.

Waarom hij zo luidruchtig is is niet helemaal duidelijk. Het lijkt gewoon zijn manier van communiceren te zijn. 's nachts en als het verder stil in huis is is hij ook stil. De grapjas.