2020 Nestje Bella

Donderdag, 24 juni 2021

Met veel moeite (van onze kant) is Basil dan toch verhuisd. Het was niet makkelijk het juiste huisje / baasje voor hem te vinden maar we hebben er de tijd voor genomen en uiteindelijk waren het asiel en wij eensgezind in de beslissing van de toekomst van Basil.

Nu zit hij in een kattenhuis met meerdere katten en wordt zijn situatie weer opnieuw onderzocht om te kijken of er toch nog mogelijkheden zijn op verbetering.

Basil heeft het er super naar z'n zin. Hij heeft heel veel kattenvriendjes en past zich geweldig aan. Ook mag hij naar buiten in de afgeschermde tuin. Wat heerlijk voor die lieve vent. 
Wij willen altijd het beste voor alle poesjes maar voor Basil hebben we toch wat extra's kunnen doen. 
Heel veel geluk en heel veel plezier en liefde in je nieuwe huisje lieve vent 😘

Vrijdag, 22 januari 2021

Basil heeft wat onderzoekjes ondergaan waaruit blijkt dat een aantal ruggenwervels een eigen manier hebben gekozen bij de groei. Basil loopt hierdoor moeilijk met z'n achterlijfje en hij krijgt een aantal seintjes niet juist door. Met name die van het plassen is een lastige waar we nu toch op proberen te trainen.

Basil zelf heeft echter nergens last van  Hij rent en sprint en zit onverwachts weer bovenin de hoge krabpaal bij z'n vriendinnetje Yin 
Wat is het toch een enorme kroeliewoelie. Als Ilse boven achter de laptop zit dan zit hij steevast op schoot om te kijken wat het vrouwtje toch allemaal aan het doen is 
Ondertussen natuurlijk spinnen 😘 

Donderdag, 31 december 2020

Moederpoes Bella had 4 kittens; Beau, Burak, Boshua en Basil.
Na drie weken in het asiel gezeten te hebben konden ze naar de Katwalk 

De tijd gaat snel want moederpoes en Burak zijn naar hun oude omgeving terug verhuisd. Beau en Boshua zijn in Etten-Leur gaan wonen 🙃 
Het gaat reuze goed met hen, ze geniet van hun nieuwe huisjes en de nieuwe baasjes genieten enorm van hen. Schatjes zijn het.

Alleen Basil is nog bij ons gebleven. Hij leek in het begin een 'zwemmertje' te zijn maar inmiddels is duidelijk dat zijn achterlijfje echt wel heel zwak en instabiel is. Daarbij krijgt hij ook niet alle seintjes vanuit de hersenen door wanneer hij naar de bak zou moeten. Dit is nog steeds een probleem waar we hard aan werken.
Er wordt gelukkig meegedacht waardoor we zelfs homeopathische middeltjes toepassen, kruiden gebruiken en uiteraard naar een neuroloog zijn geweest. En Ilse geeft hem zelf fysiotherapie 

Nog niet al te veel resultaat. We houden een dagboek bij van zijn vorderingen maar het meest voorkomende woord daarin is 'idem'.

Basil is een enorme vrolijke snuiter, hij lijkt zelf weinig last te hebben van zijn beperkingen 😘 Een lieve, aanhankelijk kroeler.