Kasper het sp(r)ookje

Vrijdag, 30 augustus 2013

Vanavond Kaspertje naar z'n nieuwe baasjes gebracht. Het is zo'n fantastisch ventje. Hij heeft heerlijk rustig in het mandje gelegen in de auto.
De kennismaking in z'n nieuwe huisje met z'n nieuwe huisgenootje Polly ging helemaal niet slecht. Ze moeten natuurlijk beiden aan de nieuwe situatie wennen maar ze stonden er open voor.

Wij gaan Kaspertje missen want hij is toch wel een bijzonder poesje voor ons geweest maar wij wensen onze lieve vent het allerbeste voor z'n nieuwe toekomst !

Woensdag, 28 augustus 2013

Kasper is vanmiddag naar de oogarts geweest. We hoopten met z'n allen dat het eigenlijk voor niets zou zijn maar de arts zag al meteen aan 1 oogje dat hij staar had. Na wat oogdruppeltjes en nader onderzoek blijkt hij dat aan beide oogjes te hebben (cataract).
Het kan zich verder ontwikkelen maar het is ook goed mogelijk dat het minder wordt of over gaat.
In ieder geval heeft hij er geen pijn aan en zal zijn kwaliteit van leven er ook niet veel onder te lijden hebben !!

Het bericht is bij de nieuwe baasje goed ontvangen en er is meteen afgesproken dat hij vrijdag mag komen. Joepie, dan mag hij nu toch naar een fijn huisje met een lieve zus, Polly.

Dinsdag, 27 augustus 2013

Kasper is vanavond even naar de dierenarts voor z'n herhaal enting. Maar morgen wordt het pas echt spannend voor hem en voor ons want dan moet hij naar de oogarts. Hopelijk is er niets bijzonders aan de hand en kan hij aankomend weekend naar z'n nieuwe baasjes.

We zullen hem enorm gaan missen want hij lijkt steeds liever en aanhankelijker te worden. Het is zo'n fantastisch poesje!
Oppakken vindt hij uiteraard niet leuk maar welke poes vindt dat wel ?? Hij komt wel heerlijk bij je liggen, het liefst in een klein holletje of stijf tegen je aan. En als je hem aait dan begint hij direct hard te spinnen. Een schatje is het.

Zaterdag, 18 augustus 2013

Het is tien dagen geleden dat we voor het laatst over Kasper schreven. Het gaat heel goed met onze vriend. We zijn wel een keer naar de dierenarts geweest met hem omdat hij regelmatig tegen een stoelpoot of kast loopt. De dierenarts bevestigde dat de pupilreflexen van Kasper niet optimaal zijn en we zullen hier nog door een specialist naar laten kijken.
Kasper is er niet zo erg van onder de indruk want hij tiert goed.

Gisteren zijn de baasjes van Polly voor Kasper geweest. Polly was het poesjes Lotte die wij in 2011 hebben opgevangen. Een schat van een poesje die het heel goed heeft getroffen.
En nu mag Kasper ook bij hen komen wonen! Joepie ! 😀.

Donderdag, 8 augustus 2013

Kasper is een super lief katertje 🙂 
Hij is zwart met wat strepen en een wit bikini broekje.
( tussen zijn achterpootjes heeft hij witte haartjes)
Hij kroelt graag maar kan ook erg ondeugend zijn. Hij zit bij ons samen met drie katertjes uit een andere nestje. Nero, Rover en Floris.

Kasper heeft het idee dat hij zich moet bewijzen en loopt soms erg stoer te doen tegenover zijn kleine "broertjes"

Maar zodra hij weer even de macho heeft uitgehangen laat hij zijn ware aard zien en is hij super lief. 🤭
Het is altijd even wennen als er "vreemde" kittens bij elkaar worden gezet maar gelukkig gaat het allemaal goed.😎

We zoeken voor Kasper een goed thuis waar hij lekker naar buiten kan. Hij is ongeveer 9 weken en krijgt over 2 weken zijn 2e enting.
Het is voor ons geen probleem om voor hem te zorgen tijdens een geplande vakantie!!

Zaterdag, 27 juli 2013

Kleine Kasper is een fantastisch katje.  Hij past zich zo makkelijk aan. Z'n vriendjes zijn inmiddels naar de eigen baasjes toe en hij loopt hier nu gezellig alleen rond.
Hij durft nog niet zelf van de trap naar beneden te lopen en blijft dan ook bovenaan de trap heel hard miauwen tot hij door ons wordt opgehaald. Hij wil echt niet alleen boven blijven als wij beneden zijn natuurlijk!

Het is een aandoenlijk ventje met z'n lange dunne pootjes en ranke lijfje. Hij kijkt dan ook nog zo knullig uit z'n oogjes dat je soms denkt dat hij er iets aan mankeert. 😎
Komende week gaat Ilse met hem nog naar de dierenarts voor z'n enting, chipje enz. dus dan moet er ook nog even naar z'n oogjes gekeken worden.

Omdat hij nog zo klein is heeft hij afgelopen week een paar keer bij het buurmeisje gelogeerd als wij langer weg zijn. Hij vindt alles goed en ligt daar dan ook meteen weer te kroelen en te slapen. Echt een schatje! 😉

Zaterdag, 20 juli 2013

Voor Kasper werd met spoed een ander onderkomen gezocht.
Hij is door ons en door de overgebleven drie poesjes uit het nestje van zes opgenomen. Okkie vond hem de eerste anderhalve dag maar een vreemde indringer maar toen Kasper zich daar niets van aan leek te trekken heeft ze maar bakzeil gehaald. Daarna was het dikke mik en rennen alle vier de smurfen keihard achter elkaar aan.
Zeker Remie vond de kleine Kasper (zijn look a like) reuze interessant. Ze lijken dan zelf al weer zooo groot!