2019 Bregje met 4 kittens

Maandag, 30 september 2019

De eigen en adoptie kinderen van Bregje waren al uitgevlogen. Zij was nog met Sterre overgebleven die nooit bij haar gezoogd heeft maar die zij wel onder haar hoede heeft genomen.

Nu trekken zij beiden erg naar elkaar en spelen en rennen dat het een lieve lust is.


Het nieuws is....Zij gaan samen verhuizen !!


Woensdag nog een prikje halen bij de dierenarts en aankomend weekend naar hun eigen huisje.

Maandag, 26 augustus 2019

Franka en Fanny hebben nu weer gezelschap gekregen van de twee bijna even oude kittens Star en Sterre. Twee schatjes die extra zorg nodig hadden en Sterre nog steeds heeft.


Franka en Fanny zijn al gereserveerd. Deze week komen de aanstaande baasjes naar hen kijken. Zelf vinden ze het nog erg gezellig bij ons en waarschijnlijk blijven ze ook tot na de vakantie van de baasjes 😘Zondag, 11 augustus 2019

Beetje lang geleden sinds de laatste update...

De laatste ontwikkeling van dit nestje is dat wij vandaag Frits naar zijn nieuwe thuis in Numansdorp hebben gebracht. Hij mag nu op het prachtige paleisje wonen bij Felix. Bofferd. Heel veel geluk lieve Frits. Jullie krijgen het vast erg leuk samen want de ontmoeting was al supergoed.


Verder is hier ook nog helemaal niet genoemd dat Bregje een aantal weken geleden 3 nieuwe adoptiekindjes erbij heeft gekregen. Uiteraard Frits die we al noemden en zijn zusjes Fannie (Blankers Koen omdat ze zo hard kan lopen 🙃) en Franka (Frank toen we nog niet wisten dat zij een vrouwtje was ).

Zowel Bregje als Boukje, Bella, Buddy en Binq vonden de aanvullen prima en stiekem denken we dat ze het nauwelijks gemerkt hebben 


Alleen Fanny en Franka zoeken nu nog een huisje maar dat kan nooit lang duren voordat ze die gevonden hebben want het zijn superlieve en supersociale en super mooie kittens 🙂

Zondag, 2 Juni 2019

Via diverse kanalen is Bregje uiteindelijk bij ons op 24 mei in de opvang gekomen. Vier kittens bracht ze mee. Twee rode en twee zwarte. Net terug van onze vakantie maar meteen weer helemaal paraat. Het nestje was ook aanleiding om verder te gaan kijken op de locatie waar zij vandaan kwamen. Haar zusjes, broertje en aanverwanten zijn naar het asiel gegaan voor verder onderzoek, sterilisatie en opvang.

We zijn inmiddels een week verder en het nestje doet het supergoed. De kittens komen regelmatig aan. Geleidelijke groeicurves. Heel fijn. Bregje is ook heel zorgzaam en gaat direct naar haar kittens als wij op haar kamertje komen en zij toevallig even op de krabpaal ligt te chillen 

Vandaag de bench (die aldoor open stond) verruild voor de houten 'kraambak'. Ziet er gezelliger uit en veel praktischer als de kittens straks uit het mandje klimmen. Moederpoes springt nu over de bak-rand voor haar eten, kattenbak en chill momentjes.