2018 Milou

Zondag, 2 september 2018

Lieve, lieve Milou. Een week lang verdriet om jou.

Vorig weekend ineens spugen en niet meer eten. Met de nodige ondersteuning van de dierenarts en om de paar uur kleine beetjes water en eten toedienen hoopten we dat je ook deze dip te boven zou komen maar helaas. Op maandagochtend vonden we jou aan in een zeer zorgelijke toestand. 
Uiteraard direct weer naar de dierenarts die nog een uur geprobeerd heeft om je er bovenop te krijgen maar je was echt te zwak.

Al die tijd was je al niet de speelse kitten die onbezorgd kon zijn. Altijd moesten we bij je blijven met eten of je zelfs voeren maar we hadden graag gezien dat je toch een sterke poes had geworden.

We zullen je niet vergeten.

Woensdag, 15 augustus 2018

Milou heeft ons nog 1 keer laten schrikken met zo'n rare inzinking. Gelukkig weer opgeknapt. Wat de oorzaak is weten we niet. Kan niet aan de verzorging liggen want zij wordt verwend tot en met 
Milou is beetje makkelijk of gewoon jonger dan wij haar inschatten. Zij eet nog niet uit zichzelf en wil het liefst wat toegediend krijgen. Wij proberen haar wel een schaaltje voor te zetten maar dan worden we geacht om erbij te blijven en haar aan te blijven moedigen hoe goed zij wel niet bezig is 🙃

Het is een schatje en ook Ernie die met z'n kornuiten bij haar op de kamer zit vindt haar geweldig. 
Ilse verdenkt hem ervan dat zijn zorgzaamheid eigenbelang is want bij het voeren van Milou staat hij vooraan om haar bekje schoon te maken 

Donderdag, 9 augustus 2018

Milou is in Maasdam gevonden en bij het asiel gebracht. Alleen. Wel gewend aan mensen maar onder de vlooien. Vier weekjes oud en kan dus al wel zelfstandig eten en drinken maar zo klein dat ze goed in de gaten gehouden moet worden.

De tweede dag dat zij hier was heeft zij haar melk weer gespuugd en daarna verminderde haar conditie ineens drastisch. 
Direct naar de dierenarts want dat zou niet goed gegaan zijn. Vitamine, vocht, anti-braak middel, suiker toegediend gekregen en na een uurtje konden we weer opgelucht ademhalen. 
Niet meer zo laten schrikken he kleine smurf !!  😘