2016 Snoetje

Vrijdag, 8 september 2017

Snoetje heeft twee keer in het plaatselijke krantje gestaan en zij heeft nu een nieuw baasje.

Vandaag wordt zij gesteriliseerd en dan mag zij daarna naar haar nieuwe baasjes.

Wij zijn erg blij met deze match. Lieve mensen die Snoetje goed inschatten en haar de kans en tijd willen geven om daar weer te wennen en het fijn te hebben.

Snoetje is heel lang bij ons geweest en vond het fijn om met andere katjes om te gaan. In haar nieuwe huis krijgt zij gelukkig ook weer nieuwe vriendjes.

Lieve Snoetje, heel veel geluk bij je nieuwe vriendjes !

Donderdag, 11 mei 2017

Snoetje blijft een rank mooi poesje. Ondanks dat zij het Benjaminnetje is heeft zij toch al de leeftijd bereikt om te worden gesteriliseerd. Dat gaat zij vast niet leuk vinden maar het moet toch een keer gebeuren.

Hopelijk krijgt te geen terugval hiervan want ze maakt net weer wat stapjes. Voornamelijk door middel van lekkernijen   Ouwe snoeperd is het!

Of wanneer Luca in de buurt is dan ontdooid zij ook helemaal. Als Luca op de bank is komt Snoetje er ook al gewoon bij. Heel knap hoor Snoetje !

Maandag, 10 april 2017

Snoetje doet het erg goed !!

Zij is een mooie jongedame geworden. Rank en gracieus.

Snoetje kan heerlijk tevreden liggen rollen over het kleed. Dan heeft zij het zichtbaar naar haar zin. Alle vier de pootjes in de lucht. Echt een schattig gezicht.

Als wij gaan eten worden denk ik de katten alarmbellen geluid want dan staan ze ineens allemaal beneden, Snoetje voorop.
Als er geen pasta op het menu staat houden ze het meestal wel een beetje voor gezien alleen Snoetje is een echte groenten eter. Sperzieboontjes verdedigt zij met wat binnensmonds gemompel terwijl de rest er echt geen interesse voor heeft


We mogen Snoetje nog niet aaien. Ondanks dat beleven we veel plezier van Snoetje.

Soms dient zich iemand aan die bewust voor een poesje als Snoetje gaat. Zij kan in een andere omgeving ineens ook een wonderlijke ontwikkeling meemaken.
Bent u geinteresseerd dan geven wij uiteraard graag meer informatie en kunnen we een afspraak maken om eens naar Snoetje te komen kijken. (info@katwalk.nl)

Vrijdag, 10 februari 2017

Snoetje is een schattig poesje 😘
De verhoudingen van dat kleine ding zijn inmiddels wat kloppender 🙃  Het is nog steeds een klein poesje maar niet meer zo gedrongen. Zij is de kleine versie van Freek die nu ook bij ons loopt. Vaak moeten we even goed kijken of het Snoetje of Freek is.

Snoetje doet heel erg haar best. Zij blijft al liggen als we langslopen en komt steevast op haar gatje bij ons zitten als we gaan eten. Er valt altijd wel iets naast ons bord ...   En als het niet lekker is dan kun je er vast wel leuk mee spelen 🙃

Snoetje houdt heel erg van spelen. Heel vaak speelt ze alleen (of soms met een ander poesje) met het balletje in de 'slang'. Zij kan dat met twee pootjes. Tikt ze met links het balletje weg dan vangt ze hem met rechts weer op om daarmee weer weg te tikken. Echt een knappe poes ! 🤩

Ook met een wuppie of een balletje door de kamer rennen vindt Snoetje prachtig.

We zijn erg tevreden over de vorderingen van Snoetje. Als het zo doorgaat verwachten wij dat ze eerdaags misschien ook wel even op de bank komt als wij daar ook zitten.

Maar zoals wij niets overhaasten doet Snoetje dat ook niet
Komt goed!

Donderdag, 29 december 2016

Het nakijken bij de dierenarts is nog niet gebeurd. Snoetje is erg relaxt maar oppakken vindt zij nog niets    Toch moet het wel een keer gebeuren want haar proporties zijn best apart en we zijn best benieuwd of hier een reden voor is.
Zij is erg klein terwijl ze niet mager is. In tegenstelling; het is geen dikke wormenbuik o.i.d. maar echt een mollig lijfje en een dikke, korte nek en vol koppie. Eigenlijk heel grappig om te zien als er maar geen nare aanleiding voor is.

Snoetje lijkt wel gezond, ze speelt inmiddels ook vaker. Het liefst met een balletje of het balletje in de slang (en dan samen met Ivo om het balletje naar elkaar te rollen). Echt rennen doet zij niet, altijd relaxt.

Gelukkig eet zij goed. Zij komt ook lekker naar de keuken als alle poesjes zich daar verzamelen voor het zachtvoer diner 🙃  Ouwe snoeperd!

Zondag, 11 december 2016

Het gaat al een stukje beter met Snoetje. Het is een schattig, klein en gedrongen poesje die heel relaxt lijkt. We kunnen ook steeds dichter bij haar komen en zeker als Luca in de buurt is (onze eigen volwassen kat) dan hobbelt ze daar lekker achteraan. Soms zelfs klimt ze even bij hem op de bank

Heel apart dat zij de oudere katten prefereert boven de leeftijdsgenootjes. Ze speelt wel maar dan het liefst alleen. Met een balletje. Spelen met de kleintjes vindt zij waarschijnlijk te druk. 
Ivo zoekt wel regelmatig contact met haar en wanneer hij bij haar op het kussentje komt liggen dan vindt zij dat prima.


We laten haar deze week nog even nakijken bij de dierenarts. Dat is bij binnenkomst ook nog helemaal niet gebeurd.

Zondag, 27 november 2016

Snoetje is een aandoenlijk, klein poesje die nog erg bang is.
Gelukkig eet en drinkt zij goed en lijkt verder ook gezond maar het contact leggen is nog wat moeilijk.

De bench is inmiddels naar beneden verhuisd want alleen is maar alleen en nu kan ze lekker naar alle poesjes kijken.

Uiteraard willen we haar bench schoon houden en dan moet zij toch echt even eruit. Ilse geeft haar dan eerst een klein beetje zachtvoer en pakt haar dan in haar kleine kippenekje  
Wanneer ze eenmaal op schoot zit dan blijft ze daar wel rustig zitten maar haar grote ogen blijven alert 🤔
Intussen wordt snel haar benchje schoongemaakt en kan zij weer plaats nemen op zachte  dekentjes.

Haar bench staat op een A-locatie in de kamer. Wanneer de zon schijnt profiteert zij er als eerste van 😎.

De kleine scheldekatjes zijn er inmiddels al aan gewend. Af en toe probeert er eentje wat brokjes uit haar bakje te stelen (alsof die niet gewoon in de keuken voor het grijpen liggen 🙃) of ze snuffelen even in de bench als het deurtje open staat.


Zal nog wel even duren maar we vertrouwen erop dat Snoetje het ooit ook allemaal als vanzelfsprekend gaat ervaren.

Dinsdag, 22 november 2016

Het asiel had vorige week woensdag een kitten van ca. 6 weken binnengekregen. Een nog wild, onbenaderbaar poesje (of katertje want dat laat het kleintje nog niet toe om na te kijken ).

Vrijdag hebben wij het smurfje opgehaald. Een mooie grote kamer stond ter beschikking maar ze heeft de eerste dag alleen maar achter de computer gelegen op 5 cm. breedte 😮.
Toen er toch maar voor gekozen om nog even in een bench te doen zodat we haar beter kunnen volgen.
Gelukkig eet en drinkt hij/zij goed en de ontlasting is ook redelijk goed.

Het is inmiddels wel duidelijk dat ze soortgenootjes veel leuker vindt dan de mensenwezens 🙃