Kattebelletjes
Leuk dat je onze website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt er ook een foto bij plaatsen.
Geschreven door Diana en Menno, 10. jan, 2013
Ik bedoelde natuurlijk de broer van Doortje... pffff...


E-mail:
Geschreven door Diana en Menno, 10. jan, 2013
Even een reactie op het onderstaande bericht. De appel valt niet ver van de (kerst)boom. Ook de zus van Doortje, Opie (Pimmetje), was met kerst in de boom geklommen, zie foto. Het zit toch in de familie... ;-))

Met Opie gaat het overigens nog steeds heel erg goed. Het is een lieve schat!


E-mail:
Geschreven door Doortje ( zus), 24. dec, 2012
Ze noemen mij een malle druif en zeggen tegen mama dat zij op mij moet letten! Laten ze dat maar zelf doen, ze zetten zelf een kunstboom binnen. Oke wel omdat echte naalden giftig zijn maar toch.
Fijne kerst en een goed 2013


E-mail:
Geschreven door Rodney en Jeanine , 3. okt, 2012
He Norman,
Hier je broer Finn uit Raamsdonksveer ( NB )
ik wil je even laten weten dat ik je mis en dat het goed gaat hier in NB. Het is jammer hé dat wij niet op de koffie kunnen net als mensen. maargoed, ik wil je toch even laten weten dat ik het hier naar mijn zin heb’. Maar ben toch een beetje jaloers op jou.
Jij mag naar buiten van je baasje, en ik niet! 
Misschien kunnen wij iets afspreken voor een logeerpartijtje 

Het ga je goed broer

Mickey- Finn
E-mail:
Geschreven door Natalya en Stefan, 27. aug, 2012
Polly is vandaag 1 jaar geworden! Wat een prachtige kaart heeft ze van jullie gehad. Heel erg bedankt! Van ons heeft ze een lekker zalmtaartje gekregen en zoals op de foto te zien is smaakte die heerlijk ;). Op naar de volgende verjaardag...


E-mail:
Geschreven door Eveline, 25. jun, 2012
Hoi Ilse & Cora!
Bedankt voor jullie leuke kaartje! Ja ja ze zijn alweer 2 jaar, tijd gaat zo snel! Ze spelen nu lekker vaak buiten, ook met vriendjes en vriendinnetjes haha.. Vaak spelen ze met een jonge Siamees, zo leuk om te zien! Ook zijn ze weer dolblij als ik kom aanrijden met de auto vanuit werk. Keihard miauwen, Phoebe springt dan het liefst OP de auto en Foster springt dan het liefst IN de auto haha.. Alles gaat erg goed met ze en ze vinden elkaar ook nog steeds héél lief! Foster klimt graag in bomen en lopen op schuttingen is zijn favoriet, Phoebe vindt de vogeltjes en insecten erg interessant, maar beiden vinden ze kroelen met ons ook wel erg fijn & wij natuurlijk ook met hun! Groetjes!


E-mail:
Geschreven door Diana en Menno, 23. jun, 2012
Beste Cora en Ilse,
Een update van Opie (Pimmetje). Hij groeit als kool! Het gaat zo hard nu. Ik denk dat hij over een maandje net zo groot is als zijn grote zus Billie! Het gaat ontzettend goed met hem en samen zijn het ontzettende boeven met een hoop kattekwaad! Gelukkig zijn ze daarnaast ook ontzettend lief...


E-mail:
Geschreven door marianne van den oudenalder, 10. jun, 2012
hier nog weer even een kattenbel van Stella en Luna,
Het gaat erg goed met ons we zijn de allerdikste vriendjes geworden en hebben het erg naar ons zin!We mogen lekker door de tuin wandelen en klimmen in de perenboom.dikke kus Stella en Luna


E-mail:
Geschreven door Noortje (Kwebbel) en Doortje (Zus), 18. mei, 2012
Wij zijn een week geleden opgehaald door onze nieuwe baasjes. Dat was best eng zo zonder Ilse en Cora maar ook hier krijgen we eten en knuffels en onze bak wordt ook schoon gemaakt dus zijn we snel gewend.Maar we zullen niet vergeten dat we het nu zo goed hebben dankzij het werk van Ilse en Cora!!!! Bedankt en een kopje van Kwebbel en Zus en groetjes van de Rijsdijken


E-mail:
Geschreven door Marianne, 4. mei, 2012
Vandaag Stella opgehaald in de auto was ze erg rustig maar ook wel nieuwsgierig.toen we thuis kwamen had Luna niet door dat we wat meenamen.Stella bleef eerst in dr bakkie zitten en even later kwam ze er uit.Luna kreeg langzaam door dat er wat door haar huis liep.Ze snapt nog niet wat het is maar ze is er wel een beetje bang van .Ze gaat hoog op de aanrecht zitten om het allemaal van boven te bekijken.Nu ligt ze te slapen boven en Stella loopt piepend door het huis.


E-mail:
Geschreven door marianne, 2. mei, 2012
Hoi hier even een berichtje van ons!Vrijdag gaan we Stella ophalen en daar kijken we erg naar uit!Hopen dat het allemaal goed gaat met Luna!


E-mail:
Geschreven door Alysa Motoasca, 16. apr, 2012
Heeeey
Wat fijn dat Barbara is geplaatst
Hoop dat het een leuk huisje voor der is
Gr. Alysa


E-mail:
Geschreven door alysa, 30. mrt, 2012
wat leuk dat jullie weer kittens hebben(nou ja leuk) wel gezellig zal snel weer een komen kijken PS bedankt voor de leuk kaart echt heel leuk x Alysa en een pootje van Jolly


E-mail:
Geschreven door Hans, 8. feb, 2012
Hallo dames,
Ik heb met plezier jullie verhaal over Wuzzel gelezen. Bedankt voor het opschrijven van haar verhaal. Wuzzel is nu bijna 7 weken bij ons en het gaat erg goed met haar. In het begin deed onze kater wel lelijk tegen haar, maar Wuzzel bleef maar knipoogden naar hem om zijn vertrouwen te winnen. Momenteel zijn ze veel samen en spelen ook met elkaar. In het begin sliep ze veel boven, maar nu ligt ze meestal dicht bij ons in de buurt te slapen. Ze komt ook steeds meer op schoot liggen, maar is ook wel graag op haar zelf. Spelen en met mij vechten vind ze geweldig. Kost mij wel een paar krassen op mijn handen, maar dat heb ik er graag voor over. Wuzzel heeft het erg naar haar zin en wij en onze kater zijn blij dat ze gekomen is.


E-mail:
Geschreven door Timo en Scott, 5. okt, 2011
Hallo Ilse en Cora,
Wij zijn vandaag alweer 1 jaar en willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige kaart welke we hebben ontvangen. We worden vandaag vreselijk verwend door ons baasje en smullen er op los. Lieve kroel van ons tweeen.


E-mail: