Kattebelletjes
Leuk dat je onze website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt er ook een foto bij plaatsen.
Geschreven door alysa, 29. sep, 2011
hey ik vind het echt helemaal supper wat jullie doen als nog kittens komen zal ik nog wel folders op hangen hoor
ene geef lotte nog maar een dikke kus van mij
groetjes alysa


E-mail:
Geschreven door Heidi, 8. sep, 2011
Hallo Cora en Ilse,

Zoals jullie zien gelijk na jullie mailtje doorgeklikt naar de site. Wat een leuk idee en een duidelijke,mooie site.
Timo en Scott zijn erg de trap op en af aan het rennen nu dus die hebben het weer prima samen. Alweer bijna een jaar zijn ze.Arlo vind dat wij dit ook moeten vieren met een kattetaart voor allebei en dat gaan wij ook zeker doen 5 oktober.
Groetjes Willyjan, Heidi en Arlo


E-mail:
Geschreven door Franske, 2. sep, 2011
Hi Ilse en Cora,

toen ik vanmorgen jullie mailtje las, direct doorgeklikt naar de site. Toppie!. Ziet er professioneel uit en de verhaaltjes zijn leuk, maar ook ontroerend. Zal de link bij m'n favorieten zetten. Op de foto onze grote beer Diesel.

Groetjes,
Franske & Denise


E-mail:
Geschreven door tycho, 8. aug, 2011
hallo ik zit nu bij ilse en slaap van avond bij de baby poesjes.
daarnet heb ik met ze gespeeld.
ze zijn heel erg lief.


Geschreven door MECK, 3. aug, 2011
Hoi Cora en Ilse,

We hebben de site even bekeken en hij is erg leuk! Leuke foto's ook. We hebben op vakantie besloten Teddy om te doopen in Luna. We kijken er naar uit om haar in huis te nemen.

Groetjes Eric, Marianne, Kim en Calvin

P.S. We zullen later een foto toevoegen.


E-mail:
Geschreven door Eveline, 2. aug, 2011
Hoi Ilse & Cora,

Wat een leuke internetsite zeg! Goed idee, op deze manier geef je meer bekendheid aan de katjes die een nieuwe baasje zoeken. Ook een erg originele naam, Katwalk, grappig! Leuk stukje wat er geschreven is over Foster & Phoebe, dankzij de eerste maanden bij jullie zijn ze nu heel sociaal en onwijs lief! We zijn nog steeds erg blij met ze!
Groetjes Eveline


E-mail:
Geschreven door Janet, 28. jul, 2011
hoi meiden!

jullie site is echt leuk geworden zeg! zulke schattige foto's. ik ben blij te horen dat die kleine nu ook een baasje heeft.
die kittens die ik op zou halen bij die zieke dame bleken erg verwilderd. inmiddels krijgen ze steeds meer vertrouwen, ik heb goede hoop dat het goed komt met ze.
groetjes Janet


E-mail:
Website: www.kattengedragscoach.nl
Geschreven door Jeanine, 27. jul, 2011
Hoi Ilse en Cora,

Leuk dat jullie nu zo'n mooie site hebben! Met Rocky en Lady gaat ook alles goed. Lady is inmiddels gesteriliseerd en ook alweer 1 jaar (gaat zo snel!). Sinds maart jl. heb ik er ook een Beagle-teefje van 9 uit het asiel bij en dat gaat ook goed met Rocky en Lady gelukkig.

Groetjes Jeanine


E-mail:
Geschreven door alysa, 27. jul, 2011
wat een mooie site
ik hoop dat het gaat werken
en dat tatie ook een baasje vind
groetjes alysa en jolly


E-mail:
Geschreven door Gonda, 27. jul, 2011
Ilse en Cora,
Wat een ontzettend leuk idee. Ik heb hem gelijk op facebook gezet zodat nog meer mensen kunnen zien wat voor prachtig werk jullie verrichten.
Gr Gonda en Alysa


E-mail:
Geschreven door Wouter, Talitha, Sanne en Fleur, 26. jul, 2011
Ha Ilse en Cora,

Met veel plezier jullie site bekeken. Wat een ontzettend leuk idee! En wat ziet het er mooi uit. We kunnen duidelijk zien dat hier net zoveel zorg aan is besteed als de zorg die jullie aan alle katten geven. Wij zullen regelmatig de site bezoeken om al die nieuwe schattige kittens te bewonderen. En we zullen de site aanraden bij familie en vrienden.
Knuffel van Sanne en Fleur


Geschreven door Hennie, 26. jul, 2011
Hi Ilse en Cora,
Via dit gastenboek wil ik jullie vertellen dat ik diep respect heb voor het werk, de energie en de liefde die jullie steeds weer geven om te zorgen dat in een wereld die steeds harder wordt, er een beetje minder dierenleed is. Dank je wel voor jullie dieren liefde.


E-mail: